2015 Badinage Speelgroep VERANDERRING

Speelgroep Badinage speelt de VerandeRRing

In de VerandeRRing brengt een bijzondere groep mensen met een kwinkslag serieuze zaken uit het leven op het podium. Mensen die stuk voor stuk veranderingen moedig zijn aangegaan en dat met u als publiek willen delen.

Verandering hoe ga je ermee om ?

Wij doen dat door er een Ring van Verandering omheen te plaatsen; door het in de spotlights te zetten en te zeggen; Oké, ik twijfel maar ik GA! En ja, ik voel een diep gemis maar dat wil niet zeggen dat ik stop met leven!

De VerandeRRing is een collage van acts waarin de speler(s) zijn of haar thema(s) op een speelse manier uitspelen. Iedere letter van VerandeRRing staat voor het thema van betreffende speler/act.

 

!!!  Wanneer: zaterdagmiddag 19 december 2015. Aanvang 14.00uur. Zaal open vanaf 13.30u.        Entree € 2,–. Er vindt daarnaast ten behoeve van de speelgroep een schaalcollecte plaats.

!!!  Locatie:  Caleidoz, gebouw aan Steenhuizen 6 te Zevenaar.

Voor wie: bewoners van De Liemers, alle leeftijden zijn welkom!

 

Aanmelden is gewenst i.v.m. de organisatie, bij voorkeur d.m.v. info@kompassienetwerken.nl of indien dit niet anders kan per telefoon: 06 3138 5663 (antwoordapparaat). Voor deelnemers aan dit netwerk:  https://www.facebook.com/groups/kompassienetwerken/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

 

 

Stichting Netwerk Chronisch Zieken Zevenaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *