2015 Van donker naar licht

Kompassie Netwerken: Trefpunt voor Welzijn 

Toegankelijk, verhelderend en met plezier verkennen we met elkaar het begrip ‘welzijn’.  We beginnen of eindigen met een mindfulness oefening en delen met elkaar ervaringen rond het gekozen thema, ondersteund door een lokale deskundige.  We ontmoeten elkaar informeel.

Workshop  ‘van donker naar licht’

Als de herfst zijn intrede heeft gedaan, worden de dagen korter. Vanavond zoeken we het licht op,

dit doen we door middel van een beeldende workshop. Onder leiding van Gerda Kersten, holistisch tekendocent, gaan we een mandala maken in de vorm van een sneeuwkristal. Bent u in bezit van een passer en een liniaal, dan zou het fijn zijn als u deze zou meenemen. Verder zijn alle materialen aanwezig, er wordt hiervoor een kleine bijdrage gevraagd.

Wanneer: vrijdagavond 27 november  2015. Entree: vanaf 19.15u € 2,– plus € 1,– materiaalkosten. Locatie: De Hooge Bongert 3 te Zevenaar.

Voor wie: bewoners van De Liemers, leeftijd 18+

 

Aanmelden is gewenst i.v.m. de organisatie, bij voorkeur d.m.v. info@kompassienetwerken.nl of indien dit niet anders kan per telefoon: 06 3138 5663 (antwoordapparaat). Voor deelnemers aan dit netwerk:  https://www.facebook.com/groups/kompassienetwerken/

 

Agenda

ATTENTIE, Voor liefhebbers van BIODANZA: Op maandagochtend 16 november organiseert het Netwerk voor Chronisch Zieken een ochtend met biodanza en uniek sporten. Locatie: De Hooge Bongert 3 te Zevenaar.   Zie de bijgaande poster. Allen welkom!

Op zaterdagmiddag 19 december om 14.00 uur treedt de Speelgroep Badinage op met een voorstelling: VERANDERRING, zie http://speelgroepbadinage.weebly.com/de-veranderring.html   Locatie: Steenhuizen, ingang Theater Uit.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *